Rail Nation: Clash!

Heyecan dolu anlar, 3 oyunculu herkese ücretsiz çarpışmalar … ve patlamalar için hazır olun!

Rakiplerine her zaman etraftaki en iyi kondüktörün kim olduğunu göstermek mi istedin? Öyleyse senin için bir şeylerimiz var! Göstermemize izin ver: Rail Nation: Clash! – Daha önce hiç yaşamadığın bir Rail Nation. Yeni mini oyunumuz, dünyanın dört bir yanından oyuncularla kafa kafaya mücadele etmene olanak tanıyor ve sana, harika hediyeler kazanma şansı veriyor! Bir oyun turu sadece birkaç dakika sürer – bir sonraki lokomotif atölyesi geliştirmesini beklerken boş zamanını değerlendirmek için harikadır.

Üçgen bir haritada iki rakiple mücadele et. Herkes kendi başına. Her oyuncunun şehri, lokomotifinin başlangıç noktasıdır. Onları işletmeden işletmeye gönder ve ortaya çıkar çıkmaz ürünleri topla. Ama dikkat: hızlı olmalısın! Rakiplerin seninle aynı ürünleri istiyor, kazana kömür at ve acıma! İlk kez kim 10 ürün toplarsa turu kazanır.

Ama hepsi bu değil! Heyecan dolu olduğunu söylemiştik… Her tren geçtiği güzergâhta parlak bir iz bırakır. Eğer rakibinin yol izi üzerinden geçersen, rakibin treni bir paslı civata ve perçin yığını haline gelecektir. Bir dakika sonra rakibin şehrinden yeni bir tren yollayabilir. Eğer kendi yol izinden geçersen aynı kaderle sen de yüzleşirsin. Ve sen sormadan önce söyleyelim: evet, trenler kafa kafaya çarpışabilir. Ne müthiş!

Ve sadece övünmekten daha da fazlasını elde edebilirsin. Rail Nation: Clash! 19 Haziran’dan 19 Temmuz 2017’ye kadar bir ay boyunca sürecektir. Bu süre boyunca sadece tek bir hesap ile katılabilir ve sıralamana bağlı olarak kariyerindeki bir başarı ile ödüllendirilirsin. Her gün, sıralamana katkı sağlayacak beş tur oynayabilirsin. Buna karşın eğitim kipinde istediğin kadar oynayabilirsin. Oyunun bir aylık süresi sona erdiğinde dünyadaki en iyi oyuncular, kariyer lokomotiflerini geliştirmek için kullanabilecekleri kariyer puanları kazanacaklar. Dahası, Altın ve yepyeni bir Dell dizüstü bilgisayar, kazanan şanslılara hediye edilecek!

Umarız, Rail Nation yaz etkinliğinden sen de bizim kadar heyecan duymuşsundur!