Muhteşem seyahat başlasın

Sevgili demiryolu tutkunları,

Bugün size kariyer lokomotifini tüm ihtişamıyla sunuyoruz, böylece lokomotifi kendi başınıza raylara sürebilirsiniz. Bu lokomotif şu andan itibaren sizin sadık yoldaşınız olacak. Lokomotifin kilidi açıldığında tüm uyumlu sunucularda ve tüm turlarda kullanılabilecek.

Bu harika seyahatin başlangıcını hepinizle birlikte kutlamak istiyoruz!

Burada tüm bilgileri bir bakışta bulabilirsiniz:

Kariyer lokomotifi nedir?

Kariyer lokomotifi, her zaman kullanabileceğiniz kişisel lokomotifinizdir. Oynadığınız tüm sunucularda aynı anda kullanılabilir ve şu andan itibaren sonsuza kadar sizin olacaktır. Kariyer bölümünüzde lokomotifi geliştirebilirsiniz. Bu geliştirmeler de kalıcıdır.

Kariyer lokomotifini nasıl alabilirsiniz?

Lokomotifin kilidi 2. kariyer seviyesinde kendiliğinden açılır. Kariyerde lokomotif için özel bir alt sayfa bulacaksınız.

Lokomotifi nasıl geliştirebilirsiniz?

Kariyer puanlarınız, aynı değerde teknoloji puanlarıyla değiştirilir; sonrasında bunları kariyer lokomotifinize yatırabilirsiniz. Hız, ivme, çekiş gücü ve dayanıklılık için geliştirmeler bulunur. Ayrıca sonraki çağlardaki ürünleri taşıma imkanının kilidini de açabilirsiniz.

Kariyer lokomotifi her yerde kullanılabilir mi?

Kariyer lokomotifi, kullanıma açılır açılmaz hem Europe hem de Klasik senaryolarda kullanılabilir. ABD senaryosu bu değişikliğe şu anda uyumlu olmadığı için geliştirmeler üzerinde çalışmaya devam edeceğiz ve bu senaryodaki kariyer lokomotifini daha sonra duyuracağız. DE-101 Altın Kapı ve US-102 Büyük Merkez lokomotifleri, Europe sunucularının teknolojisine uyumlu hale getirildiği için burada istisnadır. Kariyer lokomotifi, kullanıma açıldığında bu sunucularda da kullanılabilecektir.

Yeni başarınız ile bol keyifli vakitler dileriz!
Rail Nation Ekibi