Masters, Altın ve Oynama Süresi

Sevgili Demiryolu Severler,

Rail Nation Masters birkaç gün içerisinde başlıyor ve etkinliği dört gözle bekliyoruz. Umarız siz de aynı durumdasınızdır!

Size muhteşem bir yarışma sunmak için bir dolu planlama yapıldı ve kaynak harcandı. Tabii ki bunun bir kısmı da, yarışmayı mümkün olabildiğince adil kılmak için hangi içeriğin bloke edileceğine karar vermekle geçti.

Rail Nation Masters

Bazı ihtilaflı tartışmalar şu anda Rail Nation forumlarında devam ediyor. Örneğin, Altın Mağazası açık kalmalı mı? Altın kullanımı adil değil mi? Peki ya oynama süresini sınırlamaya ne demeli?

Teknik açıdan ele alırsak Altın kullanımını devreden çıkartmak mümkün olabilirdi. Buna karşın Altın oyunda önemli bir yer tutuyor ve kullanımının durdurulmasının oyuniçi dengelerde ve Rail Nation’ın oyun mekaniklerinde kayda değer bir etkisi olabilirdi. Oynama süresi ne kadar kısıtlanırsa oyun deneyimi de o kadar etkilenecekti. Temel olarak, bu tip değişikliklerle neredeyse tamamen farklı bir oyun oluşturabiliriz.

Bununla birlikte Rail Nation Masters’ın odak noktası açıkça yarışma üzerine kurulu olmasına karşın size tam olarak Rail Nation’da hoşunuza giden bir türde oyun deneyimi sunmak istiyoruz. Ve bu herkes için aynı şey olduğu anlamına gelmiyor. Demiryolu severlerden biri, belki de çalar saatini gecenin bir yarısına kurarak zamanının çoğunu oyunda geçirirken başka bir demiryolu sever ise diğerinin bu avantajını doğru taktikler tasarlayarak veya belki de aşırı dengelenmiş stratejisinin bir parçası olarak Altın kullanarak karşılamakta. Nihayetinde kendi oynayış tarzını mükemmelleştiren en özenli tren sürücüleri, lokomotiflerini doğru zamanda raylara sürerek ve altı hafta boyunca karşısına çıkan hiçbir fırsatı kaçırmayarak yarışmayı kazanacak.

Umarız etkinliği planlama yöntemimizi açıklığa kavuşturabilmişizdir. Eğer öyle değilse ve başka sorularınız varsa yorum kısmına yazarak bize bildirin!

Rail Nation Ekibi