Rail Nation Masters

Yeni bir şeyler tam buhar size doğru geliyor!

Uzaktan sesini duyabilirsin: Rail Nation’da şimdiye kadar görülen en büyük yarışma.

Rail Nation’ın beşinci doğum gününü kutlamak için çok özel bir oyun turu başlatıyoruz. Göstermemize izin ver: Rail Nation Masters.

En büyük şehirler, en etkili ticari birlikler ve bireysel sıralamada en yüksek puanı alanlar arasında zafer için altı haftalık bir yarışma olacak. Rail Nation Masters’da dünyanın dört bir yanından en iyi ve en başarılı oyuncular kıyasıya rekabet ediyor.

Oyun turu, Rail Nation Klasik oynanan hızlı bir sunucuda oynanıyor. Şimdiye kadar ilk kez bir Klasik sunucu, ABD ve Steam over Europe sunucularında görülen yeni kullanıcı arayüzünü kullanıyor. Başlangıç tarihi 29 Ocak 2018.

İki ya da daha fazla yıldıza sahip her Rail Nation oyuncusunun – örneğin bir Rail Nation turunu ilk 100’de bitiren – bu yarışmaya katılmak için hakkı olacak.

Ama tabii ki hepsi bu değil. Ayrıca henüz iki yıldızı toplayamamış olan oyunculara çeşitli etkinliklerle özel davetiyeler dağıtıyoruz. Birazcık yaratıcılık ve şansın yardımıyla Rail Nation Masters’a herkes katılabilir.

Dünyanın dört bir yanından oyuncular, Rail Nation Şampiyonu unvanını kazanmak ve birbirlerine karşı mücadele etmek için Rail Nation Masters’ta buluşuyor. Mevcut 19 dilin her biri, kişisel sunucu dili olarak seçilebilecek. Herkese fırsat eşitliği sağlamak için bazı özellikler devreden çıkartılacak. Devreden çıkartılan özellikler, ikramiye kodlarının bozdurulması, süper başlangıç paketi ve arkadaş davetiyesini içermektedir. Buna karşın kariyer lokomotifini, kişisel ilerlemenin bir göstergesi olarak daha önceki gibi kullanabileceksin.

Doğal olarak, Rail Nation Masters’da en üst sıralarda yer alanlar için turun sonunda elde edilebilecek değerli ödüller de bulunmakta.

Örneğin, en iyi sıradaki üç ticari birliğin tüm üyeleri Rail Nation Altın kuponları kazanacak.
En iyi tekil oyuncular ise tabletler ve akıllı telefonlar ile ödüllendirilecek.

Kısaca hazırlıklı olmanın ve bu özel etkinlik için stratejiler geliştirmenin tam vakti!
Trenlerinize atlayın ve kendinizi raylara vurun!

Bir bakışta özellikler:

  • Başlangıç: 29.01.2018
  • Klasik
  • Yeni istemci (Klasik’te ilk kez)
  • Hızlı sunucu
  • Bir tur, bir sunucu, eleme turu yok
  • Çok dilli – Oyunda 19 dilden her biri seçilebilir
  • Bazı özellikler devre dışı bırakıldı: Arkadaş daveti, süper başlangıç paketi ve ikramiye kodları
  • Kariyer lokomotifi kullanılabilir
  • 2 yıldızı olan her oyuncuya kendiliğinden katılma hakkı
  • Çeşitli etkinlikler ile kod şeklindeki özel davetiyeler kazanılabilir