Yeni tur için biletini hemen al!

Sevgili oyuncular,

4.4.0 güncellemesinde, Rail Nation’ın bir ana unsurunun desteklenmesine odaklandık. Topluluk ruhunu ve ticari birliklerin bağlılığını güçlendirmeyi istiyoruz – bunu yaparken o anki oyun turunun ötesini de içermesini arzu ediyoruz.

Şimdiye kadar ticari birlikler, bir oyun turunun sonunda dağılıyor ve sunucu yeniden başladığında tekrar bir araya getirilmek zorunda kalınıyordu. Bu kapsamlı bir iletişim gerektiriyor ve deneyimli grubun tekrar bir araya gelmesi için kolayca birkaç gün geçiyordu. Yeni ön kayıt özelliği ile ticari birliklerin organizasyonunu daha kolaylaştırmak istiyoruz!

Ön kayıt sistemi nasıl işliyor?

Ön kaydın kilidi oyunsonu boyunca açıktır. Bu andan sonra siz ve ticari birliğiniz sunucunun bir sonraki turu için kayıt olabilir. Yani kimin yeniden sizinle olacağını hemen görürsünüz.

Ön kayıt sizin için sadece ticari birliğinizde bir yer ayırmakla kalmaz, ayrıca yaşadığınız şehri seçmenizi de sağlar. Diğer ticari birlik üyeleriyle aynı şehirde başlamanız gerekmez. Ancak bunu yapmak akla yatkındır çünkü bu sizi, yeni turda ‘kanatları’ (geçici birlikler) koordine etme zorunluluğundan kurtarabilir. Ayrıca böylece şehirlerin aşırı kalabalıklaşması tehlikesinden kaçınabilir ve oyuna geç girenlerin size ulaşmak için ray döşemesini beklemek zorunda kalmazsınız.

Ön kayıtlı bir ticari birliğin azami büyüklüğü ne kadar olabilir?

Ticari birliğin boyutu ön kayıt yaptıran oyuncu sayısına bağlıdır. Örneğin, eğer 15 oyuncu ön kayıt yaptırdıysa genel merkez geliştirmelerinin bir bölümünü karşılayıp oyuna 15 oyuncuyla başlarsınız.

Ticari birlikteki yerim ne kadarlığına benim için ayrılır?

Ticari birliğe kendiliğinden katılmak için ilk üç gün içerisinde yeni oyun dünyasına giriş yapmalısınız. Bu süreden sonra ayrılan alan tekrar kullanıma açılır.

Bu nedenle ticari birliğinizin reklamını yaptığınızdan emin olun ve sonraki tur için yeni oyuncular aramaya başlayın!

Tam buhar ileri!