Güncelleme 4.2.0

Merhaba demiryolu sevenler,

Son haftalarda size 4.2.0 güncellemesi ile ilgili pek çok bilgi verdik. Şu ana kadar ilk sunucular güncellemeyi aldı. Önümüzdeki haftanın sonuna kadar, tüm sunucular 4.2.0 sürümüyle çalışacak.

İşte en önemli bilgilerin bir özeti. Bu güncelleme, oyuncularla işbirliği içinde geliştirdiğimiz bazı büyük değişiklikler getiriyor. Ek olarak pek çok hata düzeltmesi ve önemli performans geliştirmeleri bulunmakta.

Ancak yeni içeriğin tümünün kilidi tüm oyun dünyalarında hemen açılmayacak. Avrupa sunucuları ile birlikte DE-101 ve US-102, bu güncellemeyle yeni içeriğin tümüne kavuşmuş olacak. ABD senaryosu sunucularının, yeni içeriğin kilidi açılmadan önce yeniden başlaması gerekiyor. Klasik sunucular ilk başta sadece yeni Plus Hesabın özelliklerini alacak – güncellemeyle bunlardan üçü derhal işlemeye başlayacak. Oyun dünyaları yeniden başladığında ayrıntılı saygınlık görünümü gelecek.

Alttaki genel bakış size, güncellemenin en önemli özellikleriyle ilgili daha fazla bilgi verecek.

Performans ve hata düzeltme

4.2.0 güncellemesiyle yükleme süreleri etkileyici bir biçimde azalacak. Birden çok lokomotif seçimi ile ilgili belirli eylemlere göz attık ve ayrıca belirli ekranların açılışını veya özellikleri daha yumuşattık.

Hata düzeltmeleri de güncellemenin büyük bir bölümünü oluşturuyor. Oyun deneyiminizi iyileştirmek için çok fazla çalıştık. Tam liste, forumdaki değişiklik bölümünde bulunabilir.

HUD

Kullanıcı arayüzü oyuncularla işbirliği içinde geliştirildi. Artık Klasik sürümün arayüzüne yine daha çok benziyor. Geliştirme temel olarak dört farklı kiritere odaklandı: genel görünüm, okunabilirlik, uyumluluk ve kolaylık. Burada ileriye doğru büyük bir adım attık ve daha ileri geliştirmeler için çalışmaya devam ediyoruz.

Plus Hesap

Plus Hesaba dört yeni özellik eklendi. Sık sık talep edilen güzergâh kaydetme sonunda oyuna dahil edildi. Ek olarak Plus Hesap artık, oyuncuların uzun zamandır istediği ayrıntılı bir saygınlık görünümü içeriyor. Bakım filtresi ve sürekli olarak daha fazla ödül veren bir ikramiye video da paketin bir parçası. Güncellemeyle birlikte Plus Hesabın fiyatı 150 Altına çıkacak. Ama Ekim ayının sonuna kadar yeni Plus Hesap yine 100 Altına satın alınabilecek; bu da ilave bir ücret ödemeden yeni özellikleri deneyebileceğiniz anlamına geliyor.

Araçlar

Araçlar, Rail Nation’daki güçlü yeni bir unsurdur. Listeler biçiminde, ayrı ayrı ekrana yerleştirilebilirler, yer değiştirilebilir ve ayarlanabilirler ve ayrıca pek çok eylemin doğrudan uygulanmasını sağlayabilirler. Şu anda dört farklı araç bulunmakta: birlik, lokomotifler, şehirler ve yarışmalar. Bu yardımcılardan daha fazlası şimdiden planlanmakta.

Sohbet

4.2.0 güncellemesi ile sohbet de gözden geçirildi. HUD ile hizalandı ve sayfa düzeni ve okunabilirlik açısından geliştirildi. Pek çok oyuncunun talebi üzerine bir klavye kısayolunu kullanarak metinleri kopyalamayı sağlayan özellik geri geldi. Sohbet sunucusu bağlantısı da geliştirildi.

Size bol eğlence ve güvenli bir yolculuk diliyoruz!
Rail Nation Ekibi