Önümüzde büyük bir güncelleme var!

Sevgili demiryolu tutkunları,

Steam over Europe‘ ile birlikte geçen yıl sadece yeni bir haritayı duyurmadık, aksine Rail Nation’ın tamamen yeni bir oyun sürümünü de duyurmuş olduk. Modernleştirme işleminin bir parçası olarak, mobil uygulamayı da içeren tüm senaryolar, hem görsel hem de teknik altyapı bakımından  güncel hale getirilmiş olacak. Piyasaya sürüldükten sonra, daha fazlasının yapılması gerektiğini ve daha fazla geliştirmenin mümkün olduğunu hızlı bir şekilde fark ettik.

Bu nedenle geri bildirimlerinizi gözden geçirdik, oyuncularla görüştük ve daha ileri bir yenilemeyi başlattık. Şimdi zamanı geldi: Rail Nation için ilk büyük güncelleme hazır! Güncelleme test sunucularımızda çoktan kullanıma sokuldu.

Güncelleme, en büyük endişenize yoğunlaşmaktadır: Yeni kullanıcı arayüzü. Bu tamamen yenilendi. Ek olarak güncelleme, araçlar ve yeni bir Plus Hesap gibi çok daha fazla teknik özellik ekliyor. ‘Steam over Europe’ sürümü bu yenilemenin temelini teşkil etti ve bu yüzden başlangıçta klasik sunucular güncellemelerin tümünden yararlanamayacak. Bu görsel size hangi oyun içeriğinin hangi sürümde yayımlandığını göstermektedir.

Tüm ABD senaryosu sunucuları en yeni sürüme güncellenecek ve bunun sonucu olarak yeni RTS’yi de (arka plan hesaplaması) almış olacaklar. Bir oyun dünyası yeniden başladığında sürüm geçiş işlemi gerçekleşecek. Tahmini tarihler alttaki tabloda görülebilir.

Bu güncelleme, oyun kalitesi ve kararlılığı yönünden büyük bir adımdır. Uzun vadeli amacımız, hem teknik hem de görsel açıdan tüm senaryoları güncel hale getirmektir çünkü bu adım, devam eden geliştirme ve bakım çalışmalarını büyük ölçüde kolaylaştıracaktır. Hata düzeltmeleri ve yeni oyun içeriğinin duyurusu, örneğin senaryoyu ayırmak ve daha hızlı bir şekilde yerleştirmek mümkün olacak. Bununla birlikte klasik sunucular 2018’den önce değişmeyecek.

Önümüzdeki haftalarda güncellemenin içeriğini daha ayrıntılı olarak tartışacağız. Size bol eğlence ve gideceğiniz yere sağ salim varmanızı diliyoruz!

Rail Nation Ekibi